сряда, 28 април 2010 г.

Музика от ФСБ

Една от групите с чиято музика съм израстнал най-сетне наруши мълчанието си - ФСБ... Вече не си спомням преди колко време излезе нещо тяхно. Повечето парчета от новия им албум са достъпни за свободно сваляне, е вярно в непретенциозен формат mp3/128, използуването им е допустимо при указани на сайта на ФСБ условия.
Мога да кажа само, че за мен те са просто най-добрата българска поп/рок група която знам и го доказват за пореден път.

2 коментара:

  1. От малък ги слушам,в по-късни години започнах професионално да се занимавам с музика и съм анализирал много от творбите им(защото за мен това не са просто парчета).Те не са група,те са явление в българската поп и рок музика,макар и да не мога да ги огранича само с това.Тъжно ми става,че млади хора (дори музиканти) не са и чували за тях.
    Поздрави

    ОтговорИзтриване
  2. С огромно закъснение се включвам с коментар. Изслушах песните още, когато направи пубикацията, но чак сега реших да напиша мислите си. И за съжаление съм бил изпреварен. И то не просто изпреварен, един непознат до вчера за мен автор е пресъздал далеч по-професионално, отколкото аз някога ще мога всичко, което бих написал. Затова просто ще дам връзка към него:

    http://abominog.wordpress.com/2010/06/07/%d1%84%d1%81%d0%b1-fsb/

    ОтговорИзтриване